In de jaren dertig van de vorige eeuw kwam Eltjo Rendering sr. uit het hoge noorden naar de achterhoek toe. Het waren de crisis-jaren, in oost-groningen was het moeilijk werk te vinden of wat op te starten, vandaar hij elders zijn heil zocht. De jaren voor en in de oorlog werkte hij bij boomkwekerij Heusinkveld in Lichtenvoorde.

Na de oorlog besloot hij voor zichzelf te beginnen. De productie bestond eerst voornamelijk uit bomen voor gebruikshout en fruitbomen, maar later ook steeds meer siergewassen. Eind jaren zestig moest de kwekerij in Lichtenvoorde plaatsmaken voor woningbouw. In 1969 kocht Steffen Rendering het eerste perceel aan de Groot Deunkweg, nog steeds onze huidige locatie.

historie1

Kamagra

Wanneer u een Kamagra-product kiest balancepharm.com/gebruik-kamagra-om-uw-erectiestoornis-te-behandelen/, moet u er zeker van zijn dat het volledig natuurlijk is. De meeste van de grote farmaceutische bedrijven maken hun medicijnen met gevaarlijke chemicaliën die schadelijk zijn voor uw lichaam. Sommige van deze chemicaliën omvatten een aantal verschillende toxines zoals alcohol, cafeïne, nicotine, en zelfs dieetpillen. In feite worden de meeste dieetpillen gemaakt met een combinatie van verschillende stoffen.