Op ons afhaalcentrum vindt u jaarrond een breed en diep assortiment bomen en planten van goede kwaliteit tegen concurrerende prijzen. Hier kunt u zelf uw beplanting uitzoeken en direct meenemen. Ook een deel van de planten uit onze kwekerij staat op het afhaalcentrum klaar om direct mee te nemen. Naast de boomkwekerij-producten kunt u bij ons ook terecht voor meststoffen, bodemverbeteraars, boompalen en –band, graszoden, bloembollen en ook hebben we verschillende soorten snoeischaren en zagen van Felco op voorraad hangen.

101_0118    101_0102

DCM dealer

Als dealer van DCM-producten hebben wij al na gelang het seizoen / jaargetijde de volgende producten voortdurend voorradig; Groenkalk, Mix2, Mix3, Mix 6, Vivimus universeel, Vivimus Heide/Rhodo, Vivifos en een tweetal soorten potgrond & graszaad Activo. Overige DCM-producten kunnen op korte termijn geleverd worden.

Klik hier voor meer informatie over DCM.
dcm-logo

 

 

Graszoden

Voor graszoden kunt u ook bij ons terecht. Uitlever dagen zijn op woensdag en/of vrijdag. Graszoden voor 12.00 besteld voor de dag van uitlevering, is de volgende dag geleverd.